Polecamy:

Forum » Hamburg » Hale handlowe pod Hamburgiem - lokalizacja ? jak tam trafić ?

Odpowiedz na ten temat

Hale handlowe pod Hamburgiem - lokalizacja ? jak tam trafić ? [#]  

Witam
Wybieram się w marcu na zakupy do Niemiec. Wiem, że około 30 km pod Hamburgiem są wielkie, handlowe hale. Nie znam tylko dokładnej lokalizacji. Czy ktoś mógłby mi pomóc i powiedzieć jak tam trafić.
Serdecznie dziękuje za pomoc.

sweetmike
Hamburg
IP: 83.5.217.201
Od: 07.02.2010
Odpowiedzi: 7
[#]  

Witam -ja mieszkam w okolicy Hamburga i wiem ze te hale są obok centrum hamburga ..zależy o jakie zakupy Ci chodzi ??elektronika -elektro-narzędzia czy zwyczajne.pozdrawiam

cichy40
[#]  

Witaj
Generalnie raczej o ciuchy,perfumy, buty. Czy to prawda, że są tam niskie ceny czyli albo coś w rodzaju outletu czy jakiś wyprzedaży ?
Jak tam trafić, czy mógłbyś mi dokładnie napisać w którym to jest miejscu, ewentualnie może znasz link do jakieś strony www. ?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Michał

sweetmike
Hamburg
[#]  

w centrum hamburga sa hale z owocami, warzywami i kwiatami, o innych halach to nie slyszalem

mareczekhh
Hamburg
IP: 87.152.149.247
Od: 15.05.2009
Odpowiedzi: 1894
[#]  

O.k dzięki
A jeżeli mogę jeszcze spytać, gdzie poleciłbyś zakupy (ciuchy ), markowe i właśnie w takich cenach jak z jensami g-stara ?
Jakieś miejsce w Hamburgu ? Czy po prostu pojechać i szukać po sklepach ?

Pozdrawiam

sweetmike
Hamburg
[#]  

to jest wlasnie to, ze w okolicy hamburga nie ma takiego centrum outlet, sa porozrzucane po okolicach, popatrz na www.j-u-s-t.de, moze cos trafisz.

mareczekhh
Hamburg
IP: 87.152.149.247
Od: 15.05.2009
Odpowiedzi: 1894
[#]  

dzięki serdeczne, zaraz tam zerknę.
Widocznie ktoś mnie wprowadził w błąd. Albo może ja źle zrozumiałem i te hale o które pytałem to właśnie sprzęt AGD narzędzia ale nie ciuchy.
Dzięki serdecznie za pomoc i linka.

Pozdrawiam

sweetmike
Hamburg
Odpowiedz na ten temat