Forum » Kafeteria » pic na muchy??a moze jednak cos w tym jest-smierc Kaczynskego

Odpowiedz na ten temat

1 2 następna »
pic na muchy??a moze jednak cos w tym jest-smierc Kaczynskego [#]  

"i wtem wielki ptak metalowy upadnie,a na nim znajdowac sie beda osoby wazne w kraju niezwyciezonego: a na kraj ogarniety chaosem i zaloba,wrogi najezdza ze wshodu uderzy.Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwoch braci...." NOSTRADAMUS

a co wy o tym sadzicie???

Just Me
Düren
Od: 18.02.2010
Odpowiedzi: 137
[#]  

Następne dorabianie ideologii do zaistniałej ostatnio dramatycznej sytuacji...:(

bonita
[#]  

Następne dorabianie ideologii do zaistniałej ostatnio dramatycznej sytuacji...:(

...nie popieram takiego myślenia,to powoduje destrukcje i negatywne myślenie
przynosi,a mamy wnioski wysuwać,a nie czekać biernie na nie wiadomo co...;)

MAYLO
[#]  

ja nie dorabiam ideologi ale na necie jest coraz wiecej wpisow tego typu wiec dlatego pytam o wasze zdanie to ze ja to napislam nie znaczy ze tak mysle!!!!!

Just Me
Düren
Od: 18.02.2010
Odpowiedzi: 137
[#]  

Just Me,juz tu ktos cytowal Nostradamusa,ale ja mysle ,ze czasy wyprzedzily Nostradamusa,Brak profesjonalizmu w naszej polityce obfituje niestety w gafy,potkniecia,bledy i niestety smutne fakty.Teraz najwazniejsze to wyciagnac wnioski nie tylko z Katynia ale tez z Gruzji,Bialorusi.Mamy duzo czasu.

renia_münchen
München
Od: 12.02.2010
Odpowiedzi: 13860
Ostrzeżenia: 4/5
[#]  

just me@, nie powiedziałam, że to Ty dorabiasz tę ideologię:)

maylo@, możesz mi rozjaśnić co jest destrukcyjnego w uciekaniu(przynajmniej przeze mnie) od czczych teorii o niczym nie uzasadnionym podłożu? Wnioski wyciągam, owszem, ale raczej stronię od opierania ich na wróżbiarskich przepowiedniach.

bonita
[#]  

Mam przepowiednie Nostradamusa tam każdy interpretuje go po swojemu...
Pies by nie nadążył

jaga
[#]  

"i wtem wielki ptak metalowy upadnie,a na nim znajdowac sie beda osoby wazne w kraju niezwyciezonego: a na kraj ogarniety chaosem i zaloba,wrogi najezdza ze wshodu uderzy.Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwoch braci...." NOSTRADAMUS

cytuje:
"Bardzo trudno znaleźć ten cytat w "Wielkich przepowiedniach Nostradamusa" i na stronach internetowych sprzed tragedii w Smoleńsku. Powód jest prosty, cytat został zmyślony, a ludzie szybko go podłapali. Na jego bazie tworzone są już filmiki i dalsze teorie na temat wypadku prezydenckiego samolotu."

caro39
[#]  

@Just me o ile sobie przypominam to już te blizniaki były brane pod uwage przy ataku terrorystycznym w USA..
Ponoc skojarzono blizniaki jako 2ie wieże

jaga
[#]  

lecz czasem,,,,prtzepowiednie pasuja do wydarzen,,,dlatego ja wole nie czytac po raz wtory,,,;))

gaga
Bergkamen
Od: 19.04.2007
Odpowiedzi: 11793
[#]  

Bonia nie mogę wyjaśnić,źle to ująłem,wybacz :)

"<i> Modlitwą o wyższą nad wstyd kochania bronić śmiem miłość pozwala żyć,
miłość jest większa niż śmierć,niż czas,błądzenie niż strach.
W zamęcie idei i dróg dumnych recept na wszystko tak mi trudno odnaleźć się uwierzyć,że coś jestem wart,że jestem dla kogoś coś wart.
Lajkonik pstrokaty do śmiechu fika nogami nie będę już dla głupoty już nowych koni więcej posiadał.
Modlitwą głośniejszą niż wstyd miłości swej bronić śmiem Boże mój Ojcze mój Ty wiesz Kocham Cię nad strach,błądzenie nad śmierć. </i> "

MAYLO
[#]  

Podpisuje sie pod bonita.

General
Rastatt
Od: 05.06.2009
Odpowiedzi: 2471
Ostrzeżenia: 2/5
[#]  

Moim skromnym zdaniem Polacy mają tendencję do spekulacji, wszędzie szukają czegoś zlego. Moim zdaniem (nie znam przyczyn tragedii), ale przecież nie to istotne. W tym wszystkim ważne jest to, że zginęli ludzie i nie chodzi tu o prezydent poseł tylko człowiek, bez względu jaki był. To takie moje skromne zdanie .Pozdrawiam

finezj@
Elbląg
Od: 11.04.2010
Odpowiedzi: 2866
[#]  

Tak Finezjo ,,to nie wazne ze polityk i jakis tam poseł to CZłowiek i człowiek dla człowieka powinien miec szacunek ,,,nie byłam i nie jestem za tymi politykami co szukajom tylko władzy ale za tymi co zgineli za LUDZMI ,,,,Szacunek dla nich

Maja100
[#]  

Maja100 w 100% się z Tobą zgadzam :) szacunek podstawą życia

finezj@
Elbląg
Od: 11.04.2010
Odpowiedzi: 2866
[#]  

kraj mial byc niezwyciezony . a polska juz kilka ladnych razy dostala kopa. Sorry , ale to nijak nie trzyma sie kupy

darlowiak
Hamburg
Od: 09.01.2010
Odpowiedzi: 4890
Ostrzeżenia: 3/5
[#]  

Jeśli o spekulacjach mowa:

<a href="http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11,posel_pis_w_naszym_dzienniku_rosja_mataczy,item.html">Rosja mataczy</a>

ezoteryczna
[#]  

"i wtem wielki ptak metalowy upadnie,a na nim znajdowac sie beda osoby wazne w kraju niezwyciezonego: a na kraj ogarniety chaosem i zaloba,wrogi najezdza ze wschodu uderzy.Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwoch braci...." NOSTRADAMUS

Dokladnie ta przepowiednia byla wzieta do WTC, a wiec: locker bleiben und entspannen.

sun
Hemmingen
Od: 07.03.2009
Odpowiedzi: 8646
[#]  

Rosja zawsze mataczyla, tutaj nic logicznie nie pasuje:(

marine2782
Düsseldorf
Od: 25.06.2009
Odpowiedzi: 61
[#]  

haha.. od kiedy Polska jest krajem niezwyciezonym?

tadyszka
1 2 następna »
Odpowiedz na ten temat