| 1 2 | następna » |
"i wtem wielki ptak metalowy upadnie,a na nim znajdowac sie beda osoby wazne w kraju niezwyciezonego: a na kraj ogarniety chaosem i zaloba,wrogi najezdza ze wshodu uderzy.Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwoch braci...." NOSTRADAMUS
a co wy o tym sadzicie???
Just Me,juz tu ktos cytowal Nostradamusa,ale ja mysle ,ze czasy wyprzedzily Nostradamusa,Brak profesjonalizmu w naszej polityce obfituje niestety w gafy,potkniecia,bledy i niestety smutne fakty.Teraz najwazniejsze to wyciagnac wnioski nie tylko z Katynia ale tez z Gruzji,Bialorusi.Mamy duzo czasu.
just me@, nie powiedziałam, że to Ty dorabiasz tę ideologię:)
maylo@, możesz mi rozjaśnić co jest destrukcyjnego w uciekaniu(przynajmniej przeze mnie) od czczych teorii o niczym nie uzasadnionym podłożu? Wnioski wyciągam, owszem, ale raczej stronię od opierania ich na wróżbiarskich przepowiedniach.
"i wtem wielki ptak metalowy upadnie,a na nim znajdowac sie beda osoby wazne w kraju niezwyciezonego: a na kraj ogarniety chaosem i zaloba,wrogi najezdza ze wshodu uderzy.Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwoch braci...." NOSTRADAMUS
cytuje:
"Bardzo trudno znaleźć ten cytat w "Wielkich przepowiedniach Nostradamusa" i na stronach internetowych sprzed tragedii w Smoleńsku. Powód jest prosty, cytat został zmyślony, a ludzie szybko go podłapali. Na jego bazie tworzone są już filmiki i dalsze teorie na temat wypadku prezydenckiego samolotu."
Bonia nie mogę wyjaśnić,źle to ująłem,wybacz :)
"<i> Modlitwą o wyższą nad wstyd kochania bronić śmiem miłość pozwala żyć,
miłość jest większa niż śmierć,niż czas,błądzenie niż strach.
W zamęcie idei i dróg dumnych recept na wszystko tak mi trudno odnaleźć się uwierzyć,że coś jestem wart,że jestem dla kogoś coś wart.
Lajkonik pstrokaty do śmiechu fika nogami nie będę już dla głupoty już nowych koni więcej posiadał.
Modlitwą głośniejszą niż wstyd miłości swej bronić śmiem Boże mój Ojcze mój Ty wiesz Kocham Cię nad strach,błądzenie nad śmierć. </i> "
Moim skromnym zdaniem Polacy mają tendencję do spekulacji, wszędzie szukają czegoś zlego. Moim zdaniem (nie znam przyczyn tragedii), ale przecież nie to istotne. W tym wszystkim ważne jest to, że zginęli ludzie i nie chodzi tu o prezydent poseł tylko człowiek, bez względu jaki był. To takie moje skromne zdanie .Pozdrawiam
"i wtem wielki ptak metalowy upadnie,a na nim znajdowac sie beda osoby wazne w kraju niezwyciezonego: a na kraj ogarniety chaosem i zaloba,wrogi najezdza ze wschodu uderzy.Metalowe ptaki rozdziela na zawsze dwoch braci...." NOSTRADAMUS
Dokladnie ta przepowiednia byla wzieta do WTC, a wiec: locker bleiben und entspannen.
| 1 2 | następna » |