| 1 2 3 4 | następna » |
Dzien dobry,
Na powitanie zaspiewam piosenke !
Vintery, mintery, cutery, corn,
Apple seed and apple thorn;
Wire, briar, limber lock,
Three geese in a flock.
One flew east,
And one flew west,
And one flew over the cuckoo's nest. lala la la lalalaaaaaaaaa
Mam problem. Przez ostatnie 4 miesiace juz 27 razy ! na tym forum zaatakowala mnie ta jednostka chorobowa z gatunku obsesji,urojen,kompleksow i innych patologii.... objawiajaca sie dzikim i wscieklym ujadaniem na moj temat.
- Domestos,ktory od dawna stosuje do zwalczania tego obrzydliwego zjawiska
wymaga regolarnego stosowania i zwiekszania dawki gdyz jo-jo bardzo szybko
mutuje i atakuje ze zmienionym awatarem wyposazonym w zaciemniacz anty-Domestosowy zwanym potocznie "kelnerem" od nazwy pierwszego nosiciela tej mutacji u ktorego go odkryto w znanym laboratorium Cafee del Soll przy B6.
- Ja niestety bywam na tym forum sporadycznie i sila rzeczy nie moge kazdego dnia aplikowac odpowiedniej dawki do zwalczania tego jo-jo. Poza tym jo-jo
jest bardzo inteligentny (Ma na to zaswiadczenie -dyplom) Nauczony bolesnym doswiadczeniem..., teraz atakuje mnie z dystansu caly czas trzymajac sie strefy wolnej od dzialania Domestosa i przez to jest jeszcze bardziej odwazny,a co za tym idzie wyszczekany i agresywny .....
- Moze ktos zna jakas inna metode,ktora permanentnie uwolni mnie od tego ?
Ktos madry pewnie powie zebym najlepiej ignorowal to jo-jo .
Ale jak ??? Przeciez to widac slychac i czuc !!!
Bede wdzieczny za wszelkie porady i wskazowki na ten temat
Bardzo goraco pozdrwiam Forumowa Elite !
tomasz korcz
omaha/obserwator
Hej Tomek:)
Hmmm, coś lepszego niż Domestos...rozwiązanie wcale nie jest takie trudne jakby mogło się wydawać. Pisałam Ci juz kiedyś o świetnie sprawdzających się w tej roli "ciemnych okularach". Faktycznie, posiadają one kilka skutków ubocznych, (np. nie zawsze wszyskto przyciemniają tak, jakbyśmy tego oczekiwali) ale ostatecznie nie są wcale takie złe. Stosuję je już od jakiegoś czasu i powiem Ci szczerze, że da się wytrzymać. Co do stosowania przeze mnie środkow zapobiegawczych, o których piszesz, mam pewne obiekcje-po Domestosie często dostaję wysypki, wolę juz swoje okulary;) Spróbuj sam, a jestem pewna, że efekt będzie zadawalający, dasz radę:)
| 1 2 3 4 | następna » |